Frankincense eterisk olja (Rökelse eterisk olja) (Boswellia carterii )

(1 customer review)

219 kr

Frankincence eterisk olja har en fräsch, träig, lätt söt hartsdoft. Frankincense är jordnära och är lugnande och avslappnande utan att vara lugnande. Frankincenseolja är en av de bästa eteriska oljorna för mogen, torr eller problematisk hud och användes i det gamla Egypten i föryngrande ansiktsmasker och kosmetika. Stödjer friska andningsvägar, matsmältningssystem och reproduktiva system.
Blandas väl med: Det är en bra kombination med Pelargon, Lavendel, Apelsin, Vetivert, Bergamott, Lime, Citron och Basilika.

Naturliga beståndsdelar:
Alpha-Talln, beta-Talln, para-Cymene, beta-Caryophyllene, Myrcen

SKU: RE2171 Category:

Arter: Boswellia Carterii Gum Oil
Växtfamilj: Burseraceae – även känd som olibanum eller gummi
Ursprung: Somalia
Doft: Fyllig, träig, söt doft.
Anmärkning: Bas
Extraktionsmetod: Frankincense extraheras genom ångdestillation från utvald oleogummiharts.

Säkerhet: Frankincence eterisk olja är giftfri, icke-irriterande och icke-sensibiliserande.

Köp Frankincense eterisk olja med förtroende från Renaeteriskaoljor.se. Vi vet hur viktigt det är att köpa eteriska oljor av hög kvalitet och vi har åtagit oss att hålla vårt löfte.

Weight 10 g

1 review for Frankincense eterisk olja (Rökelse eterisk olja) (Boswellia carterii )

  1. Marita (verified owner)

    Jag har haft goda resultat med lavendel, citron och rökelseolja i ansiktet. Redan efter några få dagars användning kan jag se synliga förändringar. Dessa förändringar kom snabbare än med andra hudprodukter som jag har använt.

    Min ansiktshud ser slätare och glansigare ut och porerna (efter många år av akne och blemmor) har blivit mindre. Och min hudton har förändrats enormt mycket!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart