Cananga eterisk olja (Cananga Odorata)

225 kr

Cananga eterisk olja används som doftkomponent i tvålar, kosmetika och parfymer. Vissa mindre användningsområden är livsmedelsaromer, alkoholhaltiga drycker och läskedrycker. Används i te, kryddiga smaker och i fruktiga doftsammansättningar.

Kropp: Den har afrodisiakum, antiseptiska och stimulerande egenskaper och är särskilt användbar som stärkande för cirkulationssystemet och för att hjälpa till med stress och påfrestningar i vardagen.

Förnuft: Cananga eterisk olja sägs hjälpa till att minska stress och ångest.

Blandas väl med: Cananga eterisk olja Blandas väl med rosenträd, jasmin, vetiver, opopanax, bergamott, mimosa, cassis och ros.

Artikelnr: RE2142 Kategori:

Arter: Cananga odorata flower oil
Växtfamilj: Annonaceae
Ursprung: Indonesien
Doft: Cananga eterisk olja doftar blommigt, sött och lite träigt.
Anmärkning: Mitt
Extraktionsmetod: Metod: Cananga eterisk olja utvinns genom ångdestillation av blommorna.

Säkerhet: Cananga eterisk olja är giftfri och icke-irriterande, men den kan vara hudöverkänslig. Använd med måtta.

Köp Cananga eterisk olja med förtroende från Renaeteriskaoljor.se. Vi vet hur viktigt det är att köpa eteriska oljor av hög kvalitet och vi har åtagit oss att hålla vårt löfte.

Vikt 10 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cananga eterisk olja (Cananga Odorata)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg