Amyris eterisk olja (West Indian Sandalwood) (Amyris Balsamifera)

91 kr

Amyris eterisk olja är mer känd som West Indian Sandalwood, eftersom den kan användas som ett billigare alternativ till den äkta varan.

Amyris eterisk olja används ofta vid tillverkning av lyxiga kosmetika och skönhetsvårdsprodukter av hög kvalitet, t.ex. skönhetskrämer, tvålar och många parfymer på grund av dess doftlikhet med sandelträolja.

Kropp: Den eteriska oljan kan användas för att förbättra hudens återfuktning och för att föryngra torr och mogen hud.

Sinnet: Amyris eterisk olja kan användas för att hjälpa till att höja humöret, lugna sinnet och framkalla ett meditativt tillstånd. Den kan också hjälpa till att stimulera kreativitet, stärka beslutsamhet och ge mod.

Blandar sig väl med: Amyris eterisk olja passar bra ihop med benzoin, salvia, frankincense, galbanum, geranium, lavendel, melissa och ylang ylang.

Arter: Amyris Balsamifera Bark Oil
Växtfamilj: Rutaceae
Ursprung: Ursprung: Västindien
Doft: Varm, mjuk, träig och mossig.
Not: Bas
Extraktionsmetod: Metod: Amyris eterisk olja är ångdestillerad.

Säkerhet: Använd alltid den eteriska oljan Amyris i en lämplig bärarolja innan den appliceras på huden. Om du är orolig för att du kan vara allergisk mot någon av beståndsdelarna i den här oljan rekommenderas att du först gör ett lapptest genom att applicera en liten mängd på insidan av armbågen och låta den verka i flera timmar för att se om din hud reagerar. Om du får en reaktion, fortsätt att använda oljan eller överväga att späda ut den ytterligare.

Vårt engagemang för kvalitet: Våra eteriska oljor kommer från specialiserade producenter av eteriska oljor från hela världen. Våra eteriska oljor väljs ut på grundval av regional kompetens och rykte samt etiska överväganden, hållbarhet och naturligtvis pris.

Varje eterisk olja är föremål för strikta kvalitetskontrollprocesser som börjar vid ursprungsplatsen och fortsätter genom hela leveranskedjan till kunden. Kvalitetsgranskningen av eteriska oljor omfattar komplexa gaskromatografiska analyser (GC) för organothalmisk analys av eteriska oljor för att ta fram partispecifika analysintyg (CoA). Stickprovskontroller av de interna processerna hos producenterna av eteriska oljor används, liksom periodisk validering av eteriska oljors äkthet med hjälp av en extern testanläggning i Förenta staterna.

Köp amyris eterisk olja med förtroende från Renaeteriskaoljor.se. Vi vet hur viktigt det är att köpa eteriska oljor av hög kvalitet och vi har åtagit oss att hålla vårt löfte.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amyris eterisk olja (West Indian Sandalwood) (Amyris Balsamifera)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart